Gladheidbestrijding op 3B-O terrein

Het 3B-O bestuur heeft met Donkergroep een partner gevonden in de gladheidbestrijding op het bedrijventerrein. Donker Groep biedt 24/7 gladheidsbestrijding dat gericht is op de veiligheid van buitenruimtegebruikers. Met Donkergroep is afgesproken dat zij gedurende de BIZ-periode tot en met 31 december 2021 de wegen op het bedrijventerrein begaanbaar bij winterse neerslag.

De gemeente Breda strooit alleen op de hoofdwegen op het terrein en door de aanvulling van Donkergroep zal vanaf nu op het gehele 3B-O terrein gestrooid worden. Gladheidbestrijding is opgenomen in het BIZ plan. Het strooien geldt alleen voor de wegen en niet de trottoirs of uw eigen terrein.

Ook voor u regelt Donkergroep graag de gladheidsbestrijding, Indien u voor uw  eigen terrein gebruik wilt maken van de diensten van Donkergroep dan kunt u contact opnemen met de heer Toine Maas, via e-mail: Toine.Maas@donkergroep.com of telefonisch via 06-42707525. Donkergroep denkt graag met u mee zodat uw bedrijfsvoering veilig en ongestoord verloopt.

Wilt u meer weten over de strooiroutes of overige activiteiten die 3B-O op het terrein verricht, neem dan contact met de parkmanager van 3B-O, Laura Martin via parkmanager@3b-o.nl.