LIVE Q&A – 8 APRIL om 19 UUR – met wethouder Boaz Adank en burgemeester Paul Depla

De corona-crisis zorgt op veel terreinen voor onzekerheid. Ondernemers hebben het moeilijk, kinderen gaan niet naar school en wat eerst normaal was kan nu niet meer. Het houdt vele (ondernemende) Bredanaars en vast ook u bezig hoe we in Breda omgaan met deze nieuwe werkelijkheid.

De gezondheidsmaatregelen van het kabinet hebben directe consequenties. Niet alleen raken deze een aantal specifieke sectoren, zoals bijvoorbeeld de horeca, evenementenorganisaties en contactberoepen die direct getroffen worden door sluiting, maar ook alle andere sectoren in hun bedrijfsvoering.

Door de overheid zijn verschillende regelingen in het leven geroepen die erop gericht zijn om naast onze gezondheid ook onze banen en inkomens te beschermen en de gevolgen voor zzp’ers, mkb-ondernemers en grootbedrijven te beperken. Daarnaast heeft de Gemeente Breda zelf ook een maatregelenpakket opgesteld, deels bedoeld als overbrugging tot aan de landelijke ondersteuning.  

Ondanks een uitgebreid maatregelenpakket, kan ik me voorstellen dat er nog veel vragen leven. Als wethouder Economie wil ik al uw vragen natuurlijk zo goed mogelijk beantwoorden. Daarom sluit ik woensdag 8 april om 19.00 uur aan bij een volgende Facebook Live sessie met burgemeester Paul Depla.

Samen met hem ga ik in op al uw vragen over ondernemen in Breda en wat de gemeente doet om iedereen zo goed mogelijk te steunen in deze tijden van onzekerheid. Ook hoor ik graag uw ideeën hoe we ondernemend Breda verder kunnen helpen. Wat ontbreekt er naar uw mening bijvoorbeeld in de genomen maatregelen.

Ik roep u daarom op om dit bericht op alle mogelijke manieren te delen binnen uw netwerk. Stel uw vraag en schakel woensdag om 19.00 uur in via het Facebook kanaal van de Gemeente Breda om tijdens de livestream een antwoord op uw vragen te krijgen, klik op deze link om naar de pagina te gaan.

Vragen insturen kan nu al via het mailadres ondernemersteambreda@breda.nl. Of door te reageren op de aankondiging op Facebook, op de pagina van Gemeente Breda en de aankondiging op LinkedIn en Twitter, op de pagina van het Ondernemersteam Breda.

Graag tot morgen en voor nu heel hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Boaz Adank
Wethouder Economie, Werk & Bereikbaarheid