AMX WEEK NOVEMBER 2020: BEWEGWIJZERING MINERVUM

Op het Minervum is het vaak zoeken naar de bedrijven. Het hele gebied heet Minervum en de bewegwijzeringsstructuur is dusdanig opgezet dat veel bedrijven lastig te vinden zijn. De bewegwijzeringborden zijn klein en onduidelijk. We hebben daarom een opdracht ingediend voor de AMX week van Avans van 2 t/m 6 november 2020. Dit jaar in verband met Covid-19 een digitale week via teams.

Als 3B-O hebben we tijdens de AMX week van Avans studenten gevraagd om een creatief plan hoe de bedrijven veel zichtbaarder kunnen zijn en de bedrijven voor iedereen gemakkelijk te vinden is. Kortom hoe kunnen we de bewegwijzering op Minervum verbeteren en welke (digitale) middelen zijn hiervoor nodig?

Tijdens de AMX week zijn 4 groepen van 4-5 studenten aan de slag gegaan en hebben ze hele leuke creatieve ideeën ontwikkeld. In 4 mooie presentaties hebben zij een uiteenzetting gemaakt van verschillende mogelijke oplossingen. We gaan onderzoeken in hoeverre we deze ideeën of een combinatie van ideeën kunnen uitvoeren op het bedrijventerrein Minervum en mogelijk ook voor het gehele 3B-O terrein. We houden u op de hoogte.

Meer informatie kunt u opvragen bij Laura Martin via parkmanager@3b-o.nl.