PUSSY LOUNGE BREEPARK

Op 15 juni a.s. vindt het evenement Pussy Lounge, van 13.00 – 01.00 uur, plaats op Breepark. Dit outdoor event verwacht ca 17.500 bezoekers en vanwege dit grootschalig evenement wordt het overloop terrein van de Bavelse Berg gebruikt als parkeerterrein.


Dit betekent dat bezoekers o.a. via de entree vanaf het Campanile hotel worden geleid naar de Bavelse Berg. Het bestuur 3B-O heeft met de organisatie van Breepark afspraken gemaakt over de bereikbaarheid van de bedrijven op Minervum. Op verschillende locaties worden afzettingen geplaatst met verkeersregelaars om te voorkomen dat bezoekers op Minervum gaan “wild” parkeren en voor overlast zorgen. Zwerfvuil e.d. zal ook door de organisatie opgeruimd worden. We hopen dat dit evenement net als vorig jaar een groot succes zal zijn en dat de overlast bij de ondernemers nagenoeg nihil zal zijn.

Hieronder treft u het verkeersplan aan. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Laura Martin, parkmanager 3B-O via parkmanager@3b-o.nl. Tijdens het evenement kunt u contact opnemen met Edwin Schutjes van Breepark, telefoon 06- 20709577.