Oproep: AMX-week Avans Ondernemerscentrum!

Als ondernemer heeft u soms behoefte aan een frisse blik. Sommige problemen zijn nu eenmaal te complex om zelf op te lossen of vragen om een multidisciplinaire en vernieuwende aanpak. 

De Avans Multidisciplinary eXperience (AMX) kan uitkomst bieden.
Tijdens de Avans Multidisciplinary eXperience (AMX) gaan derde- en vierdejaars Avans studenten een week op zoek naar innovatieve oplossingen voor real life casussen. De AMX-week loopt van 6 tot en met 9 april 2020. Studenten van verschillende opleidingen werken samen aan bestaande problemen van externe opdrachtgevers. Drie teams van vijf studenten zoeken naar innovatieve oplossingen en werken op locatie van de opdrachtgever.

3B-O heeft 1,5 jaar geleden ook meegedaan met de AMX week. Het resultaat: onze 3B-O APP. Op de APP vindt u alle nieuwsberichten over alle ontwikkelingen op en rondom het terrein. Ook kunt u meldingen maken, vind u een overzicht van aangemelde AED’s en belangrijke telefoonnummers.

DOE MEE
Wilt u meedoen? Meld uw bedrijf dan snel aan via https://amx.avans.nl/, want het aantal plaatsen is beperkt. De exacte opdracht kunt u later formuleren. De deadline daarvoor is 17 februari.

INFORMATIE
Het Avans Ondernemerscentrum faciliteert en organiseert de AMX.  Meer informatie? Bel 088 – 525 77 37 of mail naar amx@avans.nl. Of neem een kijkje op amx.avans.nl.

Hieronder treft u de folder aan voor meer informatie over de AMX.