Is uw kantoor al ingericht voor de 1,5 meter economie?

Momenteel werkt het overgrote deel van de Nederlandse werkende bevolking thuis, maar uiteindelijk zullen we de kantoorvloeren weer moeten gaan bevolken. Hoe voorkom je dat het coronavirus in de tussentijd jouw kantoor bereikt?

MVGM Bedrijfsmakelaar (gevestigd op ons bedrijventerrein aan de Bijster 45) en SB Projects hebben bijgaand document opgesteld en dit document richt zich op verschillende scenario’s. Alle oplossingen in dit document zijn eenvoudig te realiseren en weer te verwijderen. Belangrijk is dat bij het gebruik van kantoren gedragsregels worden opgesteld waar iedereen zich aan moet houden. De gezondheid van ons allen is op dit moment het allerbelangrijkst.

Heeft u vragen over dit document, dan kunt u contact opnemen met MVGM Bedrijfsmakelaars, Bijster 45-47, telefoon +31 (0)88 432 46 85 of e-mail: bedrijfsmakelaars.breda@mvgm.nl.