Veiligheid 3B-O terrein in tijden van crisis

We leven in uitzonderlijke tijden door de huidige Corona crisis. Als bestuur hopen we oprecht dat uzelf en uw dierbaren gezond zijn en blijven. Uiteindelijk zullen we hier met z’n allen sterker uitkomen maar tot die tijd zullen we met de huidige situatie zo goed als het gaat om moeten gaan rekening houdend met de richtlijnen vanuit onze overheid en het RIVM. Het is prettig te vernemen dat de beveiliging is geclassificeerd als een vitaal beroep dus dat sterkt alleen maar de motivatie om de veiligheid op het terrein zo goed mogelijk te continueren.

Ondanks de crisis en veel bedrijven zijn overgegaan tot een gehele of gedeeltelijke bedrijfssluiting is het gelukt om deze veranderingen in goede banen te leiden. De dagelijkse mobiele surveillance door Securitas op de bedrijventerreinen van 3B-O heeft tot op heden geen problemen opgeleverd, dus ook de collectieve beveiliging voor uw bedrijf is gewaarborgd. Dat en de combinatie van de aanwezige camerabeveiliging op uw bedrijventerrein zorgen ervoor dat u ook in deze zware tijden kunt rekenen op een goede beveiliging.

Het inbrekersgilde zit echter niet stil! Ook en misschien wel juist in deze tijden van crisis zien zij hun kans schoon om hun slag te slaan. Zeker gezien het feit dat veel bedrijven geheel of gedeeltelijk gesloten zijn en er dus veel minder sociale controle is tijdens de kantooruren is extra alertheid gewenst en vereist.

  • Neem dus voldoende beveiligingsmaatregelen om de kans op inbraak te verkleinen en schade te beperken.
  • Overleg met uw huidige beveiligingspartner en maak duidelijke afspraken wat er van elkaar mag worden verwacht.
  • Overleg met uw huidige meldkamer en leg duidelijke protocollen vast wat er gedaan moet worden indien er een inbraakmelding van uw bedrijf binnenkomt tijdens de uren dat uw bedrijf geheel of gedeeltelijk is gesloten.

Heeft u vragen over de collectieve beveiliging op het bedrijventerrein, neemt u contact op met de parkmanager Laura Martin via parkmanager@3b-o.nl. Wilt u meer weten over de aanvullende diensten van Securitas neem dan contact op met Vince Martens via 06-30289016, vince.martens@securitas.nl of Tom Witteveen via 06-51175061, tom.witteveen@securitas.nl

Stay safe!