3B-O: Ondernemend Samen Sterk

Voor veel bedrijven maar ook voor de bedrijvenvereniging was 2020 een lastig jaar. Ondanks dat de activiteiten gewoon zijn doorgegaan, hebben we geen fysieke bijeenkomsten zoals een ALV kunnen organiseren. Om toch iedereen te informeren, hebben we de meeste bedrijven digitaal per mail of via de website zoveel mogelijk geïnformeerd.

Eind december hebben we een ludieke actie bedacht om toch zoveel mogelijk bedrijven te bezoeken en de ALV nieuwsbrief persoonlijk af te geven. We hebben Alphabet/Alpharent benaderd en zij brachten ons in contact met Stijn van Roij van Renova. Renova heeft de E-Mini beschikbaar gesteld. Mediatopper, ook gevestigd op het 3B-O terrein heeft gezorgd voor de belettering. Het is leuk dat je met de bedrijven op het terrein een leuke actie kunt opzetten. We willen nogmaals iedereen bedanken voor de medewerking.

In de nieuwsbrief informeren we iedereen over alle activiteiten en toekomstige acties. We hebben veel bedrijven gehoord en gesproken. Helaas was de actie te kort om alle bedrijven te bezoeken. Maar we zullen komende periode nog binnen stappen als u ons nog niet gezien heeft. Samen kunnen we het gebied aantrekkelijk maken en toekomstbestendig houden.

Heeft u vragen, neem contact op met Laura Martin via parkmanager@3b-o.nl.