Gladheidbestrijding 3B-O terrein

Op het bedrijventerrein 3B-O wordt gestrooid door de gemeente op de belangrijk hoofd- en toegangswegen, zo ook op sommige straten op het Minervum en Takkebijsters. Echter doet de gemeente niet alle (zij)straten strooien. Voor die overige straten heeft 3B-O Donkergroen ingeschakeld, die ook op andere bedrijventerreinen in Breda strooit. Alleen de wegen worden gestrooid. De combinatie van strooien en sneeuw schuiven heeft afgelopen weekend ook plaatsgevonden.

Sinds zaterdagmorgen wordt er gestrooid en sinds de sneeuw in combinatie met een sneeuwschuiver. Echter wordt het zout nog onvoldoende ingereden. Het zout begint pas zijn werk te doen als het goed wordt ingereden. dus het kan op de wegen nog glad zijn. Houd hier rekening mee. Er zal komende dagen gestrooid blijven worden en daarna met een shovel om het sneeuw/ ijs zo goed mogelijk weg te krijgen.

We doen ons best om de wegen veilig te houden, maar houdt rekening met gladheid en rijd voorzichtig.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Laura Martin via parkmanager@3b-o.nl