Duurzaamheidscircus 20 september 2018

3B-O heeft in samenwerking met Platform BV Breda een succesvol duurzaamheidscircus georganiseerd op 20 september 2018. Alphabet heeft haar mooie locatie beschikbaar gesteld voor deze bijeenkomst. Na een hoge opkomst is het voor bedrijven duidelijk geworden met welke acties zij aan de slag kunnen en welke hulpmiddelen er zijn om hen hierin te ondersteunen, zowel collectief als individueel. Geïnteresseerde bedrijven konden zich inschrijven voor een gratis energiescan. Bedrijven konden ook individueel hun wensen bespreken met de aanwezige standhouders over mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen, aansluitingen warmtenet en nog veel meer. In 2019 zal 3B-O zeker meer duurzaamheidsbijeenkomsten organiseren om de ondernemers op het terrein zoveel mogelijk te informeren en ondersteunen.