Avans Multidisciplinay Experience (AMX)

De week van 29 oktober tot en met 2 november stond in het teken van de AMX-week van AVANS Hogeschool.
Tijdens de AMX-week werken in totaal circa 650 tweede- en derdeaarsstudenten van verschillende Avansopleidingen een week lang aan echte vraagstukken van externe opdrachtgevers. BIZ 3B-O heeft een opdracht ingediend op welke wijze we onze ondernemers zo goed en volledig mogelijk kunnen informeren en de onderlinge betrokkenheid vergroten. Drie groepen van 5 studenten hebben een week lang nagedacht over deze opdracht en uitgewerkt.
Het idee van de studenten was om een Mobiele App te ontwikkelen en deze te vullen met allerlei noodzakelijke informatie wat een bedrijf moet weten op een bedrijventerrein. Met een ludieke actie kan deze app gepromoot en geïntroduceerd worden Alle studenten hebben uitstekend hun best gedaan en hebben mooie infographic ontwikkeld om hun verhaal kracht bij te zetten. Uiteindelijk is het 3B-O team ook nog verkozen tot één van de winnende team tijdens het slotevent van Avans. Het bestuur van 3B-O heeft dit voorstel serieus opgepakt en gaat de mogelijkheden onderzoeken voor de ontwikkeling van een Mobiele app. We houden u natuurlijk op de hoogte!