WINNAAR winactie Duurzaamheidscircus: Bart Baaij van HSA Breda

Het duurzaamheidscircus had ook een WIN-actie, aangeboden door Alphabet; namelijk een weekend rijden in een BMW I-8. Begin november 2018 is de winnaar bekend gemaakt: Bart Baaij van HSA Breda, Minervum 7046. Met veel plezier had Bart de prijs in ontvangst genomen en het weekend van 16 november was het zo ver en kreeg Bart na een korte instructie de auto mee.

Na het weekendje hebben we Bart gesproken over zijn ervaring met de BMW I-8. Het was een super gave ervaring. Ik heb op zaterdag een mooie rit gemaakt via Amsterdam, IJsselmeer, Oostvaardersplassen, Lelystad, over de Veluwe naar Arnhem, Eindhoven, Breda. Op zondag richting Limburg gereden. Twee dagen lang veel zon en 1100 kilometer gereden.

Bart heeft ook zijn familie en personeelsleden laten meegenieten in de vreugde, want er hebben over het hele weekend ook nog 24 verschillende personeels- en familieleden meegereden, daarvan een 5-tal echte ‘autofielen’.

Quote van de dag van een van hen:

“Ik denk dat ik de grijns de hele dag niet meer van mijn gezicht krijg.”