Slimme LED armaturen geplaatst

Zoals u in de straten kunt zien, zijn in november 2018 de verlichtingsarmaturen op de lantaarnpalen op Minervum vervangen door slimme LED armaturen van Philips. Excuus, het is Signify, de nieuwe bedrijfsnaam voor Philips Lighting. De verlichting is met 2G verbonden met het internet en wordt slim aangestuurd.

Het vervangen van de openbare verlichting door de gemeente past helemaal in de klimaatdoelstellingen die we allemaal hebben. Het bestuur van 3BO heeft zich direct bij de gemeente gemeld om als eerste in aanmerking te komen. De gemeente heeft de eerste 1000 van de geplande proef van in totaal 8400 stuks geplaatst op Minervum en de noordelijke rondweg. Toegezegd is dat Moleneind (Takkebijsters) en Hoogeind 3 (Baarschot) ook bij de eerste 1000 worden vervangen.

Wethouder Bos krijgt instructies hoe het eerste armatuur te vervangen.