WEBINAR DAAR KRIJGEN WIJ ENERGIE VAN!

Bedrijven in Breda die willen verduurzamen, kunnen daarbij best wat hulp gebruiken. Door meer samen te werken, wordt duurzame energie technisch en economisch haalbaar. Daarom deelt gemeente Breda mogelijkheden en oplossingen om vooral samen op te trekken. Bent u ondernemer, parkmanager of lid van een bedrijvenvereniging? Meld u dan aan!

Tijdens het webinar worden veel nieuwe ontwikkelingen gepresenteerd, waarmee u als ondernemer aan de slag kunt! Ook spreekt Theo van Kuijck (Platform BV Breda) over de mogelijkheden en voordelen van samenwerken op bedrijventerreinen. En vertelt Dirk Hoet (Universiteit Gent) over een open source tool die de meest geschikte duurzame energieoplossingen op bedrijventerreinen simuleert.

Ook benieuwd naar de kansen en mogelijkheden? Meld u aan voor het webinar op 20 april aanstaande: https://www.breda.nl/webinar-daar-krijgen-wij-energie-van

Kent u iemand voor wie dit interessant is? Deel deze link gerust binnen uw netwerk.